Alles over ons:

De naam Port Said is de naam van een bekende havenstad in Egypte. Dankzij haar strategische locatie aan de Middellandse zee en de Suezkanaal, dient zij van oudsher als een belangrijk middelpunt van de internationale handel van en naar Egypte.Onze hoofdspecialiteit is de gedroogde uienproducten. Daarnaast hebben wij een groot assortiment van hoge kwaliteit kruiden en specerijen zoals peterselie, dille, basilicum, komijn, venkel en veel meer. Klik hier voor onze productenlijst.

Het belangrijkste concept in ons inkoopbeleid is de kwaliteit van het product. Wij zijn zeer kieskeurig als wij de productkwaliteit van verschillende leveranciers vergelijken, maar dankzij onze brede ervaring op dit gebied en onze sterke zakenrelaties in Egypte en in andere landen, kunnen wij hoge kwaliteit producten tegen zeer concurrerende prijzen inkopen


Dankzij deze goede kwaliteit/prijs combinatie en ons begrip voor een bijzondere dienstverlening zijn wij erin geslaagd om een hele goede naam binnen een relatief korte periode op te bouwen. Hoewel de meeste van onze klanten in de vlees- en snackindustrie actief zijn, is het ons ook gelukt om onze producten aan de bekende kruiden- en specerijenleveranciers in Nederland en BelgiŽ te leveren.

Door constant hoge kwaliteit producten te leveren en ons continu aan de afspraken te houden slagen wij erin om aan de wensen van onze klanten te voldoen. Wij streven altijd naar sterke en langdurige zakenrelaties met zowel onze leveranciers als onze klanten. De meeste van onze producten zijn altijd uit voorraad leverbaar. Onze opslagplaats bevindt zich te Liessel in Nederland.
storage

Voedselveiligheid: De voedselveiligheid en haar hygiŽne is onze voornaamste zorg, daarom hebben wij een sterke supervisie op onze leveranciers en houden regelmatig audits om het hele productieproces te controleren. Door een goed automatiseringssysteem kunnen van iedere productie de verschillende componenten getraceerd worden. Ook al onze zakenpartners in Europa zijn HACCP/BRC gecertificeerd om de voedselveiligheid en hygiŽne van alle producten beter te kunnen garanderen.
Alle handelingen van de medewerkers, vooral op de productievloer, worden volgens standaard procedures van het HACCP beleid uitgevoerd. Twee hele belangrijke aspecten van het HACCP systeem zijn het glasbeleid en de metaaldetectie. Glas is absoluut verboden in de productieruimtes. Als er ramen aanwezig zijn dan zijn ze goed afgedekt, net zoals alle verlichting. Verder gaan alle eindproducten door een hele nauwkeurige metaaldetector die alle soorten metaal vanaf 1 mm kan detecteren volgens de HACCP eisen.

Mixen: Sinds 2002 produceren wij in Nederland verschillende soorten groente- en specerijenmixen. Bami- en nasigroentemixen en specerijenmixen voor vleessnacks zijn onze specialiteit op dit gebied. De mixen kunnen worden gemaakt volgens het eigen recept van de klant of speciaal worden ontwikkeld volgens zijn wensen. De mengfabriek in Nederland voldoet aan de hoogste eisen voor voedselveiligheid. Het HACCP systeem is goedgekeurd door de Voedsel en Waren Autoriteit in Rotterdam.


Sterilisatie: Voor sommige klanten is het erg belangrijk om producten met zeer lage microbiologische waardes te hebben voor bepaalde soorten eindproducten. Aan deze klanten kunnen wij stoomgesteriliseerde producten aanbieden met de garantie en analyserapporten dat de microbiologische waardes onder de afgesproken norm zitten. De stoomsterilisatie vindt plaats in professionele en betrouwbare fabrieken vooral in Duitsland en BelgiŽ.

Als u vragen heeft of meer informatie over onze producten wilt hebben dan kunt u uiteraard met ons contact opnemen. Wij zullen u dan graag verder helpen.